Velkommen til FAMILIEDAG søndag 22. oktober

sndag 22 okt., 2017 kl. 11:00 - 16:00

Søndag 22. oktober kl. 11-16 åpner Lillehammer Kunstmuseum dørene for BARNEFAMILIER. Det blir FAMILIEDAG med mange spennende og kreative aktiviteter for HELE FAMILIEN. Familiedagen har tema FORVANDLING og pedagogene inviterer barna til å forvandle materialer til bl.a. fine sommerfugler, malerier, smykker m.m.

Museet har arrangert familiedager i mange år og pedagogene synes det er viktig å legge til rette for at barn skal få gode opplevelser i museet og i møte med kunst. Flere hundre barn har tidligere besøkt familiedagene og enkelte ganger har det vært kø utenfor døra når museet åpner. Familiedagen koster kr 50,- pr familie og museet håper mange tar seg tid til å bruke dagen i museet.

I tillegg til flere verksteder vil barna kunne høre Cecilie Skeide holde barneomvisning kl.12. og se dukketeater ved Kjersti Maanum kl. 13. Omvisningen for voksne holdes som vanlig kl. 14 i utstillingen LIV BLÅVARP. SMYKKER.

I år tilbys følgende verksteder:

• Dagens lengste maleri – maling for de aller minste
  • Rebus for hele familien
  • Origami – brett et dyr i papir
  • Malerverksted – lag et eget maleri
  • Mosaikkverksted – lag et eget mosaikkbilde
  • Sommerfuglverksteder – lag sommerfugler i papir og la de fly i sommerfugltreet!
  • Collage – sett sammen til et kunstverk
  • Smykkeverksted – lag egne smykker inspirert av Liv Blåvarp
  • Kunstporten – vær en Kunstagent

Verkstedene holder åpent hele dagen og museets kafé tilbyr kreative kaker og mat!

VELKOMMEN!

Les pressemelding her

Se omtale i GD her

Barnefamilier i Lillehammer Kunstmuseum