Åpent museum hver dag i sommer!

Åpent museum hver dag i sommer!

Fra og med 25. juni vil Lillehammer Kunstmuseum holde åpent hver dag kl. 11-17 til og med 12. august. I denne perioden kan du også få med deg åpen omvisning i utstillingen Pariserne kl. 14 alle dager. Omvisningen er inkludert i inngangsbilletten. 

Aktuell utstilling

Sommeren 2018 viser Lillehammer Kunstmuseum en stor utstilling med «Pariserne», Henrik Sørensen, Jean Heiberg,  Axel Revold og Per Krohg. Disse kunstnerne var elever hos den franske maleren Henri Matisse (1869-1954) i Paris. Utstillingen består av et 100-talls arbeider lånt inn fra kunstinstitusjoner fra hele Skandinavia og fra en rekke privatpersoner. Les mer om utstillingen her

 

Barnefamilier i museer

Barnefamilier er velkommen til museet. I sommer er verksted åpent. Der finnes selvgående oppgaver for hele familien. I tillegg kan barna løse rebus og oppgaver, som deles ut i skranken.

 

 

Fast samling

Lillehammer Kunstmuseum har en kunstsamling med ca 1500 verk fra begynnelsen av 1800-tallet til i dag. Store deler av samlingen, men høydepunkt fra nasjonalromantikken, realismen og nyromantikken vises.


Våre samarbeidspartnere