ÅPEN OMVISNING // MARIANNE HURUM

lørdag 18 mai, 2019 kl. 14:00

Museet holder åpen omvisning i museets utstillinger lørdag og søndag kl. 14:00. Denne helga er det omvisning i den aktuelle utstillingen MARIANNE HURUM.

Lillehammer Kunstmuseum er stolte av å presentere den hittil største soloutstillingen av Marianne Hurum. Hurum har gjennom en årrekke markert seg som en nyskapende maler som går i bresjen for samtidsmaleriets utvikling.

Til utstillingen på Lillehammer Kunstmuseum har hun laget nye malerier, en frise og en gruppe aluminiumsskulpturer spesielt til kunstmuseets store hovedsal.

Maleriene hennes er komposisjoner som svinger og snor seg mellom representasjon og abstrakt visualitet, og gjør bruk av sterke farger og figurer som for eksempel krabben, klokken, sløyfen og bokstaven V.

Omvisningen er inkludert i inngangsbilletten