FOREDRAG // PER BJARNE BOYM OM THORVALD ERICHSEN

torsdag 6 des., 2018 kl. 18:00
Inngangsbillett honnør/student,- 60
Inngangsbillett voksen,- 85

Velkommen til et foredrag om Thorvald Erichsen ved tidligere museumsdirektør Per Bjarne Boym i Lillehammer Kunstmuseum torsdag 6. desember kl. 18:00.

Maleren Thorvald Erichsen ble født i Trondheim for 150 år siden. Han var en viktig kunstner i Norge og i Norden i sin samtid – og en viktig kunstner i Lillehammers historie. Men hva betyr det at han var en viktig kunstner? Og er hans kunst viktig i dag?

Per Bjarne Boym er uavhengig kunsthistoriker og kurator. Han har tidligere vært direktør ved Lillehammer Kunstmuseum, og har også innehatt direktørstillinger ved Bergen Kunstmuseum, Munchmuseet og Museet for samtidskunst.

Foto: Kjell Ruben Strøm / Bilde: Thorvald Erichsen, Aftenstemning, Vestre Gausdal (1908)