OM FORMIDLING // Lillehammer Kunstmuseum

OM FORMIDLING // Lillehammer Kunstmuseum

Lillehammer Kunstmuseum har et bredt formidlingstilbud til ulike målgrupper. Museets dyktige pedagoger skreddersyr gjerne opplegg etter behov og ønsker. I menyen over finner du oversikt over våre formidlingstilbud. 

 

Skoleklasser og Den kulturelle skolesekken

Lillehammer Kunstmuseum samarbeider med Oppland fylkeskommune og Lillehammer kommune om å lage formidlingsopplegg for skoleklasser i Oppland. Flere av disse tilbys gjennom Den kulturelle skolesekken (DKS). Formidlingsoppleggene kombineres gjerne med verkstedoppgaver i museets pedagogiske verksted.

 

Barnefamilier i museet

Barnefamilier er velkommen til museet. Lillehammer Kunstmuseum ønsker å tilrettelegge for at barnefamiliene skal ha en god opplevelse i museet. I den forbindelse finnes App med "let og finn"-oppgaver og verksted med oppgaver. Hver søndag kl. 12-15.30 arrangeres verksted for barn. Verkstedet ledes av museets pedagoger. Barn over 4 år kan være i verkstedet med foreldre/besteforeldre er med på omvisning i aktuell utstilling søndager kl. 14.

Formidling til voksne

Lillehammer Kunstmuseum arrangerer åpne omvisninger i aktuelle utstillinger hver lørdag og søndag kl. 14. Omvisningen holdes av museets omvisere. Omviseren viser og forteller. Deltakelse på omvisningen er inkludert i inngangsbilletten. I tillegg finnes en audioguide for samlingen og aktuell utstilling. Lån gratis en iPod i skranken.

 

Skreddersyr opplegg for deg, dine venner eller din bedrift

Museet skreddersyr gjerne opplegg for mindre og større grupper. Museets pedagoger eller konservatorer kan holde omvisning om ønsket tema og museet legger til rette for bespisning eller andre ønsker. Ta kontakt med Veslemøy Furuseth veslemoy.furuseth@lillehammermuseum.no for pris og innhold.