I ETT ØYEBLIKK // DJ Hamburger

torsdag 27 sep., 2018 kl. 18:00

Velkommen til et nytt arrangement med I ETT ØYEBLIKK torsdag 27. september kl. 18-20 i Lillehammer Kunstmuseum. DJ Hamburger spiller.

27. september inviterer I Ett Øyeblikk til feiring av høsten - med dansbare toner i Lillehammer Kunstmusem. DJ Hamburger kommer for å sette stemningen, mens kunstmuseets egen kafè sørger for forfriskninger med studentvennlige priser - både i flytende og fast form.

Det er som alltid gratis inngang for de studerende til I Ett Øyeblikks arrangementer, samt til Lillehammer Kunstmuseums utstillinger generelt.

Dørene åpner kl. 18.00 og stenger kl. 20.00.

Foto: Kim André Aspen

I Ett Øyeblikk er Lillehammer Kunstmuseums nye torsdagskonsept – skapt av og for byens studenter.

Ca. en gang i måneden kan du oppleve alt fra foredrag, forestillinger, konserter, debatter eller utstillinger – helt gratis. Lillehammer Kunstmuseum ønsker å gjøre kunst-, kultur- og samfunnsdebatt lett tilgjengelig for unge sinn.

Prisene i kaféen er små og arrangementene «lette».

Velkommen inn (I Ett Øyeblikk)!

Følg I ett øyeblikk på Instagram: @iettoyeblikk_lkm

I ett øyeblikk ledes av studentene Signe Krab Nymann og Martha Antionette Solli. De er ansatt av Lillehammer Kunstmuseum for å skape aktiviteter for studenter