I ETT ØYEBLIKK // Foredrag med Margreth Olin

torsdag 22 nov., 2018 kl. 18:00

I regi av prosjektet I ETT ØYEBLIKK er vi svært glade for å kunne tilby et foredrag med filmskaper og regissør Margreth Olin. Olin lager bl.a. dokumentarfilmer med tema hun gjerne vil vi skal være oppmerksom på.

Et eksempel er dokumentaren Fengslet og forlatt (2018) der regissør Katja Høgset har møtt de glemte fangene i norske fengsler. Fengslet og forlatt, som er produsert av Olin, ble vist på NRK Brennpunkt i april 2018.

Du kan lese mer om Margreth Olin og hennes prosjekter her
Se Fengslet og forlatt her

«Vi ønsker at invitere Olin til museet i en samtale om hendes alsidige arbejde med dokumentarfilm, hvordan vi mennesker klarer os igennem svære sygdomsforløb, psykiske eller fysiske, og hvad de gør ved os, er et tema der går igen i flere af hendes film. Hendes etiske overvejelser omkring at lave film, som portrætterer folk med svære psykiske problemer og hvordan hun benytter sig selv i hendes virke som dokumentarregissør» (Signe Krab Nymann, student ved den Norske Filmskole og medarrangør for I Ett Øyeblikk)

Pris studenter: gratis. Øvrige (inkl. de med årskort) kr 100,-

Innslipp studenter: kl 17:30. Øvrige kl. 18:00

I ett øyeblikk
I Ett Øyeblikk er Lillehammer Kunstmuseums nye torsdagskonsept – skapt av og for byens studenter. Ca. en gang i måneden kan du oppleve alt fra foredrag, forestillinger, konserter, debatter eller utstillinger – helt gratis. Lillehammer Kunstmuseum ønsker å gjøre kunst-, kultur- og samfunnsdebatt lett tilgjengelig for unge sinn. Prisene i kaféen er små og arrangementene «lette».
Håper å se deg!

Velkommen inn (I Ett Øyeblikk)!
Følg I ett øyeblikk på Instagram: @iettoyeblikk_lkm
I ett øyeblikk ledes av studentene Signe Krab Nymann og Martha Antionette Solli. De er ansatt av Lillehammer Kunstmuseum for å skape aktiviteter for studenter.