I ETT ØYEBLIKK // Konsert med TINA RUSTADSTUEN OG KRISTOFFER ULVEN

torsdag 18 okt., 2018 kl. 18:00

Det er med stor glede I Ett Øyeblikk i samarbeid med Dølajazz inviterer til konsert med Tina Rustadstuen og Kristoffer Ulven i Lillehammer Kunstmuseum, torsdag 18. oktober!

Tina Rustadstuen har et bredt spekter, med en solid bakgrunn fra både jazz, blues og soul. Det ryktes at sceneshowet disse to byr på er av den ytterst gode sorten – så vi gleder oss. Ingenting er som jazzete toner i høstmørket.

Dørene åpner: kl. 18:00.
Konsertstart: kl. 18:30

Som vanlig er det fri flyt i museets lokaler for studenter, samt studentvennlige priser i disken.

Inngang: Gratis for studenter, kr. 50,- for øvrige.

I Ett Øyeblikk er Lillehammer Kunstmuseums nye torsdagskonsept – skapt av og for byens studenter.

Ca. en gang i måneden kan du oppleve alt fra foredrag, forestillinger, konserter, debatter eller utstillinger – helt gratis. Lillehammer Kunstmuseum ønsker å gjøre kunst-, kultur- og samfunnsdebatt lett tilgjengelig for unge sinn.