KUNSTKONSERT // HYTTA

torsdag 6 feb., 2020 kl. 18:00

Velkommen til Kunstkonsert i Lillehammer Kunstmuseum, torsdag 6. februar med Anne Hytta, Jo Skaansar og Ulrik Ibsen Thorsrud.

Bli med på en unik konsertopplevelse med Anne Hytta (hardingfele), Jo Skaansar (kontrabass) og Ulrik Ibsen Thorsrud (perkusjon) som byr på jazz, impro og slåttespel.

Anne Hytta er musiker, komponist og skribent. I Sauland i Telemark har ho slektsgården HYTTA. Jo Skaansar er kontrabassist, komponist og psykolog. Han gav nylig ut plate med musikk til Edvard Hoems tekster. Ulrik Ibsen Thorsrud er perkusjonist og lydkunstner. Han arbeider som solist og i flere ensembler, blant annet impro-trioen Parallax.

Få også med deg en miniomvisning i utstillingen Har vi møttes før? med Veslemøy Furuseth kl. 17:30

Inngang: Vanlig museumsbillett gjelder. Gratis med årskort.

NB! Begrenset antall plasser.

Åpent museum, butikk og kafé kl. 11:00–20:00

I samarbeid med Sparebankstiftelsen DNB og Dextra Musica inviterer Lillehammer Kunstmuseum til en konsertserie hvor instrumentalister på internasjonalt nivå spiller musikk som står i direkte relasjon med kunsten i utstillingssalene.

Dextra Musica er et datterselskap av Sparebankstiftelsen DNB, og har siden 2006 kjøpt verdifulle strykeinstrumenter som lånes til musikere. Til gjengjeld stiller musikerne opp på konserter og som instruktører og inspirasjonskilder for unge utøvere.

Få også med deg fremtidige Kunstkonserter:
5. mars: Sara Chen – fiolin
2. april: Cellissimo@Oslo – cello

Konsertserien er støttet av Sparebankstiftelsen DNB.