AVLYST: KUNSTKONSERT // BJØRG LEWIS OG CELLISSIMO@OSLO

torsdag 2 april, 2020 kl. 18:00

Velkommen til Kunstkonsert i Lillehammer Kunstmuseum, torsdag 2. april med Bjørg Lewis og Cellissimo@Oslo.

Bli med på en unik konsertopplevelse med Bjørg Lewis og hennes celloensemble fra Norges musikkhøyskole.

Bjørg Lewis er en av Norges mest etterspurte og anerkjente cellister. Som solist har hunspilt med Oslo Filharmonien i tillegg til mange andre orkestre i Norge, Sverige, Finland og de baltiske landene. Bjørg underviser i cello på Norges musikkhøgskole.

Inngang: Vanlig museumsbillett gjelder. Gratis med årskort.

NB! Begrenset antall plasser.

Åpent museum, butikk og kafé kl. 11:00–20:00

I samarbeid med Sparebankstiftelsen DNB og Dextra Musica inviterer Lillehammer Kunstmuseum til en konsertserie hvor instrumentalister på internasjonalt nivå spiller musikk som står i direkte relasjon med kunsten i utstillingssalene.

Dextra Musica er et datterselskap av Sparebankstiftelsen DNB, og har siden 2006 kjøpt verdifulle strykeinstrumenter som lånes til musikere. Til gjengjeld stiller musikerne opp på konserter og som instruktører og inspirasjonskilder for unge utøvere.

Konsertserien er støttet av Sparebankstiftelsen DNB.