KUNSTPAUSE // Konsert med KRISTIN OG KVISTUM

torsdag 6 sep., 2018 kl. 11:30

Velkommen til en musikalsk kunstpause torsdag 6. september kl. 11:30 - 12:00 med duoen Kristin & Kvistum.

Nære og inderlige stemninger, sterke melodier og solid musikalitet i et sjelfullt samspill. Det er hva duoen Kristin & Kvistum handler om. Kristin Sevaldsen (sopransaksofon) og Lars A. Kvistum (klaver) oppsummerer fem års samarbeid med et nytt akustisk duoalbum. Hovedtyngden av materialet har de hentet fra hver sine tidligere plateutgivelser, men her er låtene befridd fra de opprinnelige band arrangementene. Bare sopransaksofon og flygel står igjen. Musikken er skjør og naken, men den puster og lever.

I forbindelse med den nye plateutgivelsen spiller Kristin & Kvistum smakebiter fra albumet som ble spilt inn på én dag.

Inngang: kr 50,- (også for de med årskort).

Velkommen!

Foto: Freddy Wike