KUNSTPAUSE // MENS VI VENTER PÅ SAMLINGSUTSTILLINGEN

torsdag 7 nov., 2019 kl. 11:30

Velkommen til Kunstpause, torsdag 7. november kl. 11:30 i Lillehammer Kunstmuseum, hvor Nils Ohlsen forteller om arbeidet fram mot ny samlingsutstilling.

Lørdag 23. november åpner den nye store samlingsutstillingen Har vi møttes før? –Kunst fra samlingen gjennom 200 år. Direktør ved Lillehammer Kunstmuseum, Nils Ohlsen er kurator for utstillingen som omfatter mer enn 300 verk fra Kunstmuseets samling.

På ukens kunstpause vil Nils fortelle om hva utstillingen handler om. Hvilke spesielle grep gjør vi og hvorfor akkurat disse grepene? Han vil også fortelle om hvilke mål museet har med utstillingen, og setter den i relasjon til de store samlingsutstillingene som kommer i Oslo 2020.

Inngang: Gratis

Også denne torsdagen tilbyr Matveveriet kunstpausepublikummet smakebiter fra den nye menyen!

Toppbile: Christian Krohg, Altanen i Grønnegate, 1889, (utsnitt) Lillehammer Kunstmuseum, foto: Jørn Hagen