MUSIKALSK KUNSTPAUSE // Vårstemninger med bandet Margrete Nordmoen, Solbjørg Tveten, Annar By og Camilla Granlien

torsdag 26 april, 2018 kl. 11:30

Velkommen til vårstemninger i Kunstpausen torsdag 26. april kl. 11.30-12.oo. En hyllest til våren og den nydelige tiden som er fremfor oss!

Bandet Julestemmer har de siste 6 årene spredt julestemning med sine konserter rundt om i innlandet. Musikerne Margrete Nordmoen, vokal, Solbjørg Tveiten, vokal, Annar By, gitar og vokal og Camilla Granlien, vokal og kontrabass har plukket fra sine sangtradisjoner fra Hedmarken, Hardanger og Gudbrandsdalen og arrangert dette sammen. Nå vil de spre vårstemning med sin musikk.

I folkemusikken fins det viser om alt, og sangerne har plukket ut fra sine favoritter både fra det tradisjonelle folkesangrepertoaret og fra visetradisjonen.

Velkommen!