TORSDAG KVELD I MUSEET

torsdag 5 des., 2019 kl. til kl. 20:00

Velkommen til en hyggelig desemberkveld i Lillehammer Kunstmuseum, torsdag 5. desember, når vi holder langåpent til kl. 20:00.

Ta med deg familie eller venner på et besøk i kunstmuseet. Her kan du se den nye aktuelle samlingsutstilingen, være med på en åpen omvisning, handle i museumsbutikken og kose deg i museumkaféen.

Spis middag før julegateåpning og nissetog hos Matveveriet i museumskaféen. Når juletreet er tent på Stortorget kan det være godt å komme inn i og varme seg på en kopp rykende eplegløgg.

I museumsbutikken finner du vakker julepynt og de helt spesielle gavene til både liten og stor. Årskort 2020 er den perfekte gaven. Ett årskort – seks museer!

17:00 Kveldsomvisning i utstillingen Har vi møttes før? – Kunst fra samlingen gjennom 200 år.

18:00 Diatribe kritikersamtale i samarbeid med Elephant Kunsthall.

Velkommen til torsdag kveld i museet.