UTSTILLINGSÅPNING // HAR VI MØTTES FØR?

lørdag 23 nov., 2019 kl. 14:00

Velkommen til åpning av utstillingen "HAR VI MØTTES FØR? – Kunst fra samlingen gjennom 200 år", lørdag 23. november kl. 14:00 i Lillehammer Kunstmuseum.

Vi inviterer til en ny og spennende visning av kunstsamlingen slik du aldri har sett den tidligere! For første gang på mange år er hele museet scene for en omfattende og nyskapende presentasjon av samlingen, med mer enn 300 verk fra romantikken til i dag.

Hvordan vandret egentlig malerpionerene gjennom Norge på jakt etter vill norsk natur? Hva har tresnitt fra Japan og Frits Thaulows landskaper til felles? Hvordan har barn blitt fremstilt i kunsten gjennom tiden? Hva er spesielt med fargen rødt og hva forbinder maleri og fotografi?

Utstillingen åpnes av fylkesordfører Even Aleksander Hagen.

Pop up-konserter av fiolinist og bratsjist Magnus Boye Hansen inne i utstillingen kl. 15:00 og 15:30.

Inngang: vanlig museumsbillett gjelder (gratis med årskort)

Museet er åpent til kl. 17:00. Kaféen holder åpent kl. 11.00–16:00

Sponsor av utstillingen: