UTSTILLINGSÅPNING // PARISERNE. Henrik Sørensen, Jean Heiberg,  Axel Revold og Per Krohg

UTSTILLINGSÅPNING // PARISERNE. Henrik Sørensen, Jean Heiberg, Axel Revold og Per Krohg

lørdag 26 mai, 2018 kl. 14:00
Inngangsbillett honnør/student,- 60
Inngangsbillett voksen,- 85

Velkommen til åpning  av utstillingen PARISERNE. Henrik Sørensen, Jean Heiberg, Axel Revold og Per Krohg, Lørdag 26. mai kl. 14.00.

Sommeren 2018 viser Lillehammer Kunstmuseum en stor utstilling med «Pariserne» Henrik Sørensen, Jean Heiberg, Axel Revold og Per Krohg. Disse kunstnerne var elever hos den franske maleren Henri Matisse (1896-1954) i Paris. Utstillingen består av et 150-talls arbeider lånt inn fra kunstinstitusjoner fra hele Skandinavia og fra en rekke privatpersoner.

Åpnes av Svein Olav Hoff.

Musikalsk innslag ved Kjetil Bjerkestrand (piano), Arne Hiorth (trompet) og Eline Holbø Wendelbo (vokal).

Musikerne holder også en minikonsert kl. 15.15 i store sal.

Les mer om utstillingen her