UTSTILLINGSÅPNING // WATER MATTER Line Bøhmer Løkken

fredag 14 sep., 2018 kl. 18:00

Velkommen til åpning av utstillingen WATER MATTER av Line Bøhmer Løkken fredag 14. september kl. 18:00

Åpning ved kultursjef Olav Brostrup Müller. Musikk ved Kristin Sevalsen

Line Bøhmer Løkken presenterer utstillingen som innvier Lillehammer Kunstmuseums nye prosjektrom.

Med én fot i vannforskning og én i kunsten har Line Bøhmer Løkken ved hjelp av et undervannskamera dokumentert vannets reise fra de innerste breene i Jotunheimen til Mjøsas bredder.

Line Bøhmer Løkken er én av de tolv kunstnerne som deltar i Mjøsa – et kunstprosjekt, initiert av Egil Martin Kurdøl. Prosjektet materialiserer seg i de ulike kommunene langs Mjøsa fra 10-16. september. Intensjonen er å sette fokus på Mjøsregionen som geografisk, miljømessig, historisk og kulturelt fenomen gjennom ulike kunstuttrykk.

Gratis inngang.

Les mer om utstillingen her.