YOGA OG MINDFULNESS

YOGA OG MINDFULNESS

torsdag 13 des., 2018 kl. 18:30

Bli med yogalærer Kristine Natvig på en time med kunst, yoga og mindfulness i Lillehammer Kunstmuseum torsdag 13. desember kl. 18:30.

Trenger du å stanse opp og ta en pause fra den travle hverdagen, for å vekke sansene og oppmerksomheten? Kanskje trenger du et rom for refleksjon? Kunst, yoga, og mindfulness kan møte vårt behov for det kontemplative, og Marte Johnsliens utstilling blir rommet for denne timen.

Relevo

Utstillingedelen hvor timen vil finne sted har tittelen Relevo, som betyr noe som er løftet opp fra, og hentyder til ordet relief. Noe blir tydeliggjort, synlig for oss, og skiller seg ut ved å gi oss en mening, og i Johnslien verk, retninger, et berøringspunkt, eller et nullpunkt. Verkene gir oss en stillhet, men også en klarhet.

Tilstedeværelse

I sal 2, omringet av verkene fra Relevo, vil det være en praksis av yoga og mindfulness knyttet til temaet ”Tilstedeværelse”

I en travel og stressfull hverdag føler vi ofte at det er vanskelig å være tilstede i øyeblikket. Tankene våre er rettet mot det som skal skje eller det som har vært, ofte fordi vi er urolig og bekymret. Ved å rette oppmerksomheten mot pusten kan vi bringe oss selv tilbake til øyeblikket, og oppleve mer ro og oversikt. Kristine Natvig

Praktisk:
Ha på deg myke klær, ta med yogamatte, og gjerne noe varmt å ha på under avspenning. Drikkeflasker er ikke tillatt i utstillingssalene.

Pris: kr. 100,-