YOGA OG MINDFULNESS

YOGA OG MINDFULNESS

torsdag 17 jan., 2019 kl. 18:30

Bli med yogalærer Kristine Natvig på en time med kunst, yoga og mindfulness i Lillehammer Kunstmuseum torsdag 17. januar kl. 18:30.

Trenger du å stanse opp og ta en pause fra den travle hverdagen, for å vekke sansene og oppmerksomheten? Kanskje trenger du et rom for refleksjon? Kunst, yoga, og mindfulness kan møte vårt behov for det kontemplative, og Marte Johnsliens utstilling blir rommet for denne timen.

Relevo

Utstillingedelen hvor timen vil finne sted har tittelen Relevo, som betyr noe som er løftet opp fra, og hentyder til ordet relief. Noe blir tydeliggjort, synlig for oss, og skiller seg ut ved å gi oss en mening, og i Johnslien verk, retninger, et berøringspunkt, eller et nullpunkt. Verkene gir oss en stillhet, men også en klarhet.

Finne Balanse

I sal 2, omringet av verkene fra Relevo, vil det være en praksis av yoga og mindfulness knyttet til temaet “Å finne balanse"

Når tankene våre stadig er opptatt med å planlegge fremtiden skaper vi en ubalanse som gjør det vanskelig for oss å være tilstede i øyeblikket. Men det er først når vi er forankret i oss selv, her og nå, at beslutningene og valgene våre blir klare. Når vi tar oss tid til å stoppe opp, kan vi finne balanse mellom hode og hjerte, men også tydeligere se balansen mellom energien vi gir våre omgivelser og energien vi gir oss selv. Kristine Natvig

Timen består av dynamiske og rolige yogaøvelser, en ”slow flow”, avspenning og enkel mindfulness. Timen passer for alle.

Praktisk:
Ha på deg myke klær, ta med yogamatte, og gjerne noe varmt å ha på under avspenning.

Pris: Voksen: kr 135,- / Student: kr. 95,- (gratis med årskort)