YOGA OG MINDFULNESS

YOGA OG MINDFULNESS

torsdag 7 feb., 2019 kl. 18:30

Bli med yogalærer Kristine Natvig på en time med kunst, yoga og mindfulness i Lillehammer Kunstmuseum torsdag 7. februar kl. 18:30.

Trenger du å stanse opp og ta en pause fra den travle hverdagen, for å vekke sansene og oppmerksomheten? Kanskje trenger du et rom for refleksjon? Kunst, yoga, og mindfulness kan møte vårt behov for det kontemplative, og Marte Johnsliens utstilling blir rommet for denne timen.

Relevo
Utstillingedelen hvor timen vil finne sted har tittelen Relevo, som betyr noe som er løftet opp fra, og hentyder til ordet relief. Noe blir tydeliggjort, synlig for oss, og skiller seg ut ved å gi oss en mening, og i Johnslien verk, retninger, et berøringspunkt, eller et nullpunkt. Verkene gir oss en stillhet, men også en klarhet.

Ny begynnelse, ny intensjon
Et nytt år gir mulighet for en ny begynnelse. Vi kan gi oss selv rom og ta en pause fra hverdagen. Sette en intensjon for oss selv og tiden som kommer. Men hvordan sette en personlig intensjon som kan støtte deg i livet ditt akkurat nå? Bli med på en energigivende yogatime med en langsom Slow Flow og mindfulness.

Praktisk:
Ha på deg myke klær, ta med yogamatte, og gjerne noe varmt å ha på under avspenning.

Pris: Voksen: kr 135,- / Student: kr. 95,- (gratis med årskort)