YOGA OG MINDFULNESS

YOGA OG MINDFULNESS

torsdag 21 feb., 2019 kl. 18:30

Bli med yogalærer Kristine Natvig på en time med kunst, yoga og mindfulness i Lillehammer Kunstmuseum torsdag 21. februar kl. 18:30.

Trenger du å stanse opp og ta en pause fra den travle hverdagen, for å vekke sansene og oppmerksomheten? Kanskje trenger du et rom for refleksjon? Kunst, yoga, og mindfulness kan møte vårt behov for det kontemplative, og Marte Johnsliens utstilling blir rommet for denne timen.

Relevo
Utstillingedelen hvor timen vil finne sted har tittelen Relevo, som betyr noe som er løftet opp fra, og hentyder til ordet relief. Noe blir tydeliggjort, synlig for oss, og skiller seg ut ved å gi oss en mening, og i Johnslien verk, retninger, et berøringspunkt, eller et nullpunkt. Verkene gir oss en stillhet, men også en klarhet.

Stillhet, klarhet – en time med Yin & Relax
Indre stillhet er en myte mange forbinder med yoga og mindfulness. Men hva vil det egentlig si å finne stillhet i oss selv? Og er det egentlig mulig? Denne timen hengir vi oss i den langsomme myke yin yogaen og dyp avspenning, en time kalt Yin & Relax. Kjenn den fornyende energien i hvile!

Praktisk:
Ha på deg myke klær, ta med yogamatte, og gjerne noe varmt å ha på under avspenning.

Pris: Voksen: kr 135,- / Student: kr. 95,- (gratis med årskort)