I ETT ØYEBLIKK // ARRANGEMENT FOR STUDENTER

I Ett Øyeblikk er Lillehammer Kunstmuseums nye torsdagskonsept – skapt av og for byens studenter. Ca. en gang i måneden kan du oppleve alt fra foredrag, forestillinger, konserter, debatter eller utstillinger – helt gratis.

Lillehammer Kunstmuseum ønsker å gjøre kunst-, kultur- og samfunnsdebatt lett tilgjengelig for unge sinn. Prisene i kaféen er små og arrangementene «lette». Se datoer for arrangementer her.

Håper å se deg!

Velkommen inn (I Ett Øyeblikk)!

Følg I ett øyeblikk på Instagram: @iettoyeblikk_lkm

I ett øyeblikk ledes av studentene Signe Krab Nymann og Martha Antionette Solli. De er ansatt av Lillehammer Kunstmuseum for å skape aktiviteter for studenter.

torsdag
24. mai
Kl. 18.00 - 20.00
Museumskafeen