I ETT ØYEBLIKK // ARRANGEMENT FOR STUDENTER

I Ett Øyeblikk er Lillehammer Kunstmuseums nye torsdagskonsept – skapt av og for byens studenter. Ca. en gang i måneden kan du oppleve alt fra foredrag, forestillinger, konserter, debatter eller utstillinger – helt gratis.

Lillehammer Kunstmuseum ønsker å gjøre kunst-, kultur- og samfunnsdebatt lett tilgjengelig for unge sinn. Prisene i kaféen er små og arrangementene «lette».

Torsdag 19.april inviterer vi derfor til åpning av I Ett Øyeblikk:

• 18:00 Dørene + kaféen åpner
  • 18:30 Velkommen til I Ett Øyeblikk og gjennomgang av vårens program
  • 19:00 Gratis inngang i museets mange kriker og kroker
  • 20:00 ØYEBLIKKET er over

Møter du opp i riktig øyeblikk får du også utdelt I Ett Øyeblikks bærenett og andre hyggelige småting.

Håper å se deg!

Velkommen inn (I Ett Øyeblikk)!

Følg I ett øyeblikk på Instagram: @iettoyeblikk_lkm

I ett øyeblikk ledes av studentene Signe Krab Nymann og Martha Antionette Solli. De er ansatt av Lillehammer Kunstmuseum for å skape aktiviteter for studenter.

torsdag
Kl. 18:00 - 20:00
Museumskafeen
I ETT ØYEBLIKK // ÅPNING