• Å HJEMME SEG – I Sigrid Undsets hus er det mange rom // 20. mai – 27. oktober 2019
  • ÅPNINGSTIDER OG PRISER
  • FAST SAMLING // til 31. august 2019
  • OMVISNINGER I SOMMER
  • WERNER ZELLIEN – UTØYA // 19. juni–29.september 2019

Bli med på en labyrintisk vandring gjennom Sigrid Undsets liv.

Se alle arrangementer

UTSTILLINGSÅPNING // Werner Zellien – UTØYA

Velkommen til åpning av utstillingen Werner Zellien – UTØYA, onsdag 19. juni kl. 17:00 i Lillehammer Kunstmuseum.

ÅPEN OMVISNING // Å HJEMME SEG

Bli med på en labyrintisk vandring gjennom Sigrid Undsets liv når museet holder åpen omvisning lørdag og søndag i utstillingen "Å hjemme seg".

ÅPENT BARNEVERKSTED

Velkommen til siste søndagsverksted før sommerferien! kl. 12:00 - 15:30. Aktivitetene ledes av museets erfarne ansatte, og oppgave og tema varierer med skiftende utstillinger og ved spesielle høytider.

STILLING LEDIG // PEDAGOG

Stiftelsen Lillehammer museum søker pedagog i 100% fast stilling for Lillehammer Kunstmuseum.

OMVISNINGER I SOMMER

Bli med på en åpen omvisning i Lillehammer Kunstmuseum denne sommeren!

STØTTE FRA SPAREBANKSTIFTELSEN TIL «Å HJEMME SEG»

Lillehammer Kunstmuseum er så heldige at vi har fått gavetildeling fra Sparebankstiftelsen som skal gå til formidling av utstillingen Å hjemme seg.
Se alle nyheter