• A SQUARE ON A SPHERE | Marte Johnslien // 20. oktober 2018 – 24. februar 2019
  • ÅPNINGSTIDER OG PRISER
  • FAST SAMLING // 8. oktober 2016 – desember 2018

A SQUARE ON A SPHERE | Marte Johnslien // 20. oktober 2018 – 24. februar 2019

Marte Johnslien (1977) inntar Lillehammer Kunstmuseum denne høsten. Gjennom ulike kunstneriske metoder, utforsker hun sider ved naturvitenskap, religion, politikk og historie som kan gi oss et annerledes blikk på verden.

Kjøp inngangsbillett nå! Spar penger.

Kjøper du inngangsbilletten din her, sparer du penger! Voksen kr 85,- (ordinær pris 100.-), Honnør/student kr 60,- (ordinær pris 70,-)
Kjøp billett

See all events
Every day

Kjøp inngangsbillett

Kjøp inngangsbilletten din her og du sparer penger! Voksen kr 85,- inkl. mva. (ordinær pris 100.-), Honnør/student kr 60,- inkl mva. (ordinær pris 70,-).

nov.

YOGA OG MINDFULNESS

Bli med yogalærer Kristine Natvig på en time med kunst, yoga og mindfulness i Lillehammer Kunstmuseum torsdag 15. november kl. 18:30.

nov.

ÅPEN OMVISNING // A SQUARE ON A SPHERE

Museet holder åpen omvisning i museets utstillinger lørdag og søndag kl. 14:00. Denne helga er det omvisning i den aktuell utstillengen A Square on a Sphere.

CARL DORN HAR LAGET SKULPTUREN AV LEDA OG SVANEN I SØNDRE PARK

Det har lenge vært en gåte hvem som har laget originalskulpturen av Leda og svanen i Søndre park, Lillehammer. Nå er gåten løst!

LYST TIL Å FORMIDLE KUNST? Ledig engasjement som omviser

Vil du være med å formidle våre utstillinger til et engasjert publikum? Vi søker engasjert og entusiastisk omviser som kan arbeide i helger og ferier ved museet. Arbeidstid hver 3. helg kl. 14-15 lørdager og søndager, i ferier og etter behov og avtale.

TEGN LEDA // TEGNEROM MED LEDA OG SVANEN

Denne vinteren får Lillehammer Kunstmuseum besøk av skulpturen Leda og svanen, som skal inneha hovedrollen i museets nye tegnerom.
See all news

Our partners