• MARIANNE HURUM Maleri og skulptur // 16. februar – 2. juni 2019
  • ÅPNINGSTIDER OG PRISER
  • FAST SAMLING // til sommeren 2019

MARIANNE HURUM Maleri og skulptur // 16. februar – 2. juni 2019

Våren 2019 viser Lillehammer Kunstmuseum en utstilling med kunstner Marianne Hurum (f. 1978). Utstillingen er laget og spesialtilpasset museets store sal.

UTSTILLING // MARIANNE HURUM

Se alle arrangementer

ÅPEN OMVISNING // MARIANNE HURUM

Museet holder åpen omvisning i museets utstillinger lørdag og søndag kl. 14:00. Denne helga er det omvisning i den aktuelle utstillingen MARIANNE HURUM.

ÅPEN OMVISNING // MARIANNE HURUM

ÅPENT BARNEVERKSTED

Åpent verksted HVER SØNDAG kl. 12:00 - 15:30. Aktivitetene ledes av museets erfarne ansatte, og oppgave og tema varierer med skiftende utstillinger og ved spesielle høytider.

MONTERING PÅGÅR

Sal 1, 2 og 3 er stengt på grunn av nedpakking og montering. Vi gjør klart til utstillingen "Å hjemme seg - I Sigrid Undsets hus er det mange rom", som åpner 20. mai. Velkommen!

CARL DORN HAR LAGET SKULPTUREN AV LEDA OG SVANEN I SØNDRE PARK

Det har lenge vært en gåte hvem som har laget originalskulpturen av Leda og svanen i Søndre park, Lillehammer. Nå er gåten løst!

TEGN LEDA // TEGNEROM MED LEDA OG SVANEN

Denne vinteren får Lillehammer Kunstmuseum besøk av skulpturen Leda og svanen, som skal inneha hovedrollen i museets nye tegnerom.
Se alle nyheter