PERSONVERNERKLÆRING // Lillehammer Kunstmuseum

PERSONVERNERKLÆRING // Lillehammer Kunstmuseum

 

Behandlingsansvarlig
Stiftelsen Lillehammer museum (SLM) er behandlingsansvarlig for stiftelsens behandling av personopplysninger.

Behandling av personopplysninger på SLM sine hjemmesider
Webredaktøren har det daglige ansvaret for SLMs behandling av personopplysninger på våre nettsteder, med mindre annet er oppgitt. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.
Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet, lagres på egne servere som driftes av dataleverandørene. Det er kun SLM og dataleverandørene som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom SLM og dataleverandørene regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles. Dataene leveres ikke til tredjepart, med mindre det er lovpålagt.

Google analytics
SLM bruker Google analytics på sine nettsider. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker våre nettsider, hvor mange ganger du har vært inne på våre sider slik at vi kan skille mellom unike brukere, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.
Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Informasjonskapsler (cookies)
Vi bruker informasjonskapsler («cookies») for å analysere brukermønsteret på nettstedet vårt. Dette er en standard teknologi som de aller fleste nettsteder bruker i dag. Informasjonskapsler er små tekstfiler eller binære data som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Filene kan kun leses av administrasjonen av nettstedet og av brukeren selv. Bruk av nettstedet kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner.
Formålet med informasjonskapsler er å få statistikk om bruken av nettstedet som hjelp til videre utvikling og forbedring av tjenesten. Informasjonskapsler inneholder ikke personopplysninger. Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren.

Nyhetsbrev
SLM sender jevnlig ut nyhetsbrev via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. E-postadressen lagres i en egen database, den deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Du kan melde deg av nyhetsbrevet her (må legge inne en lenke/knapp for avregistrering som følger alle brev vi sender ut).

Betalingsløsning på nett
Ved kjøp av billetter på SLM sin hjemmeside benyttes paypal som betalingstjeneste. Med paypal trenger brukeren ikke å oppgi betalingsopplysninger når transaksjonen gjennomføres som paypal gjest. SLM får beskjed om hvem som har betalt billett(ene), og bruker dette til kontroll ved ankomst. Personopplysningene lagres ikke av SLM etter kontrollen.

Rettigheter for den registrerte
SLM behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i, og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger, se kontaktinformasjon under.

Krav fra den registrerte skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Kontaktinformasjon
Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende epostadresse:

post@lillehammermuseum.no

Stiftelsen Lillehammer museum
Maihaugveien 1
2609 Lillehammer

Eventuelt kan du ta kontakt på telefon: 61 28 89 00

 

Bilde øverst: Jon Gundersen, Stein med glidelås. Lillehammer Kunstmuseum.