STILLING LEDIG // VERTSKAP OG OMVISER

Stiftelsen Lillehammer museum søker nå både vertskap og omviser for Lillehammer Kunstmuseum.

Lillehammer Kunstmuseum er en del av Stiftelsen Lillehammer museum. Museet, stiftet i 1927, er ett av landets fremste kunstmuseer med flere høydepunkter fra norsk kunsthistorie i sin samling. Museet har moderne lokaler i Lillehammer sentrum.

Lillehammer Kunstmuseum er Innlandets eneste kunstmuseum med årlig cirka 30 000 besøkende. Museet har et variert utstillingsprogram og et rikt formidlingstilbud til mange målgrupper. Museet har nå stillinger ledig som vertskap og omviser.

VERTSKAP
Vi søker engasjert og entusiastisk vertskap.

Arbeidstid fredag- søndag annenhver uke, i ferier og etter behov og avtale. Som vertskap har du ansvar for mottak gjester, informere, selge billetter og butikk. Det er derfor viktig at du trives i kontakt med vårt publikum.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER:
• Interesse for kunsthistorie
• Behersker engelsk muntlig
• Kunne arbeide selvstendig
ØNSKEDE EGENSKAPER:
• Serviceinnstilt
• Utadvendt
• God samarbeidsevne

Søknadsfrist: 1. oktober 2019
Nærmere opplysninger ved ansvarlig vertskap:
Monica Varlid, mobil: 994 28 449
Kortfattet søknad og CV sendes til:
personal@lillehammermuseum.no

OMVISER
Vil du være med å formidle våre utstillinger til et engasjert publikum? Vi søker engasjert og entusiastisk omviser.

Arbeidstid ca. hver 3. helg kl. 14-15 lørdager og søndager, i ferier og etter behov og avtale. Turnus avtales med nærmeste leder. Som omviser holder du omvisninger i museets utstillinger, som i hovedsak gis på norsk, men noe engelsk kan forekomme.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER:
• Kunnskap om kunsthistorie
• Behersker engelsk muntlig godt
• Kan stille opp på kort varsel
ØNSKEDE EGENSKAPER:
• God formidlingsevne
• Utadvendt og serviceinnstilt
• Gode samarbeidsevner
• Snakker flytende norsk
• Personlig egnethet vil bli vektlagt

Søknadsfrist: 1. oktober 2019
Nærmere opplysninger ved museumspedagog
Hilde Fauskerud, 48 09 98 61.
Kortfattet søknad og CV sendes til:
personal@lillehammermuseum.no